Teambuilding met Roofvogels maakt gebruik van de bewustwording die roofvogels ons bieden. De valkeniers zetten hun jarenlange ervaring en hun passie voor roofvogels in om gedragspatronen te spiegelen. Roofvogels spreken tot de verbeelding. Met een welhaast vanzelfsprekende arrogantie confronteren zij ons met de ongecompliceerde meedogenloosheid van de natuur.  Brute oerkracht en ingetogen elegantie gaan hier hand in hand.

Programma

Duur circa 2 á 2½ uur

De rode draad tijdens de Teambuilding met Roofvogels zijn de volgende onderdelen; communicatie, leiding geven, creativiteit, inventiviteit en vertrouwen.

De deelnemersgroep splitsten we en afzonderlijk van elkaar krijgt elke groep valkerij techniek geleerd. Dan komt men bijeen en voordat de techniek kan worden uitgevoerd moeten ze eerst elkaars informatie aanvullen. Brengt men de informatie goed over dan zijn de deelnemers in staat de techniek toe te passen.

Onder leiding van een, door de deelnemers gekozen, leider stelt de groep zich met armen en benen telkens zo op dat ze een moeilijke vliegroute voor de roofvogel nabootsen. Heeft een vogel een geslaagde vlucht tussen de deelnemers door gemaakt dan neemt een ander de leiding en die creëert vervolgens weer een andere opstelling. Slechts door op de juiste wijze leiding geven en veel creativiteit zal de roofvogel tussen alle armen en benen door vliegen.
Vertrouw op je collega. Een roofvogel tussen je benen door laten vliegen terwijl een collega je aanstuurt.

We willen niet alles verklappen, er zijn natuurlijk nog veel meer onderdelen waarbij de groep actief aan de gang gaat. Elkaar beter leren waarderen, veel lachen en op een ontspannen wijze elkaar eens in een heel ander licht zien. Een volkomen veilige Teambuilding met de roofvogels want de valkeniers weten exact wanneer ze een onderdeel niet of anders moeten doen.

Waar

Datum, locatie en de tijden zijn maatwerk. Om er zeker van te zijn dat er voldoende ruimte is voor deze workshop zoeken we graag samen met u naar een geschikte locatie met passende ambiance.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?
Bel of mail ons met uw wensen: 0031 651 999 251 – info@valkerij-manege.nl