X

Teambuilding roofvogels

Teambuilding roofvogels

Het doel van de Teambuilding met Roofvogels is om de samenwerking, sociale contacten, het vertrouwen in elkaar, efficiëntie en een goede groepsdynamiek te creëren. Speciaal ontworpen voor bedrijven en garandeert een onvergetelijk toffe ervaring.

Programma

DUUR CIRCA 2 Á 2½ UUR

Tijdens de Teambuilding met Roofvogels is de rode draad; communicatie, creativiteit, leiding geven, samenwerken, inventiviteit en vertrouwen.

Er zijn diverse onderdelen die aan bod komen, een paar verklappen we u nu al.

We splitsen de groep en afzonderlijk van elkaar krijgt elke deelgroep een valkerij techniek geleerd. Dan komt men weer bij elkaar en moeten ze eerst elkaars informatie aanvullen voordat de techniek kan worden uitgevoerd.

De deelnemers kiezen telkens een chef en onder zijn leiding stelt de groep zich met armen en benen zo op dat ze een moeilijke vliegroute voor de roofvogel nabootsen. Na een geslaagde vlucht neemt een ander de leiding over en die creëert vervolgens weer een andere opstelling.
Vertrouw je op je collega? Geblinddoekt een roofvogel tussen je benen door laten vliegen terwijl een van je collega’s je aanstuurt.

Er zijn natuurlijk nog veel meer onderdelen waarbij de groep zelf actief, met de roofvogels, aan de gang gaat. Deze Teambuilding met Roofvogels is volkomen veilig voor de deelnemers want de valkeniers weten exact wanneer ze een onderdeel anders moeten doen of misschien beter niet.

Waar

Datum en locatie is maatwerk. We zoeken we graag, samen met u, naar een geschikte locatie met passende ambiance.

Prijs

Afhankelijk van het aantal deelnemers al vanaf € 1000

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?
Mail ons met uw wensen:  info@valkerij-manege.be

Teambuilding met Roofvogels