Koninginnedag in Nederland is een erg geliefd volksfeest. Het witte stadje Thorn in Limburg had op 30 april 2011 de eer om de Koninklijke familie te mogen ontvangen. Het programma was samengesteld rond de thema’s cultuur, historie, muziek en traditie.

Een onderdeel van de festiviteiten was valkenieren met de Birds@Work Valkerij Manege. De Koningin en leden van de Koninklijke familie zijn zelf gaan vliegen met onze roofvogels. De ster van de dag was “Vlieger”, onze 1 jaar oude Woestijnhavik die zich niets aantrok van alle camera’s en beveiliging maar onbevreesd van hand naar hand vloog.

Wilt u net als Koningin Maxima en prinses Beatrix ook eens met onze Koninklijke roofvogels & uilen vliegen, boek dan de 1 uur durende roofvogel workshop Koninklijk Vliegen.

Actief bedrijfsuitje.

U leert de valkerijtechniek van het zelf vrij vliegen met roofvogels en uilen zoals dit al eeuwen door valkeniers wordt bedreven.

Hoe beleeft u het Koninklijk Vliegen?

U komt oog in oog met de roofvogels en uilen, u gaat er zelf vrij mee vliegen en ervaart  de intense emotie van het valkenier zijn.

Iedereen kan nu veilig ervaren waarom de beide Koninginnen glimlachten.

Duur

Het programma duurt ongeveer 1 uur maar kan naar wens ook wat korter of iets langer. We vinden het van belang dat de deelnemers in alle rust met de roofvogels en uilen kunnen werken.

Groep

Aan deze speciale workshop kunnen 10 maar ook 150 personen deelnemen.
We beschikken over ruim voldoende roofvogels & uilen en 8 ervaren valkeniers.

Waar

Datum, locatie en de tijden zijn maatwerk. Om er zeker van te zijn dat er voldoende ruimte is voor deze workshop zoeken we graag samen met u naar een geschikte locatie met passende ambiance.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?
Bel of mail ons met uw wensen: 0031 651 999 251 – info@valkerij-manege.nl