Bedrijfsuitjes met Roofvogels en Uilen

Een relatiedag, productpresentatie, veranderingsproces of personeelsfeest? Vergeet de peptalks, hete kolen en knuffelsessies. Luister het event op met roofvogel workshop! We hebben hiervoor een aantal mogelijkheden. Kijk daarvoor in het scroll-menu. Staat uw wens er niet bij , neem dan contact met ons op. Er is veel mogelijk!

Hound & Hawk

Beleef het goede leven en de oud-adellijke buitensportkunsten zoals slecht een kleine groep geprivilegieerden dit heden ten dage nog bedrijft. Een uitje dat een diepe indruk achterlaat! Onder deskundige begeleiding van één van Nederlands topvalkeniers maakt u een historische tijdreis en beleeft u een leerzame, enerverende maar bovenal ontspannende workshop adellijk vertier. Een unieke ervaring die u deelt met uw collega’s, vrienden of relaties.

Valkerij Proeverij

Maak kennis met het valkerij ambacht zoals dit al eeuwen van meester op gezel wordt overgedragen.

Eenmaal de valkerij technieken geoefend komt u oog in oog met de roofvogels. Op uw valkeniershandschoen voelt u hoe de machtige klauwen zich ontspannen als teken van wederzijds vertrouwen. Dan weten wij dat voor u het grote moment is aangebroken. U gaat zelfstandig roofvogels en uilen naar uw valkeniers handschoen laten vliegen.

Teambuilding met roofvogels

Deze teambuilding workshop is ontstaan vanuit een gedeelde visie op de bewustwording die roofvogels aan mensen kunnen bieden. De meester valkeniers hebben jarenlange ervaring en gebruiken hun passie voor roofvogels om menselijke gedragspatronen te weerspiegelen. Tijdens de twee uur durende teambuilding wordt de verbinding gelegd tussen het natuurlijke gedrag van de roofvogels en het natuurlijke gedrag van u en uw collega’s.

Avond bedrijfsuitje Zomer

Zwoele zomeravonden; het is langer licht en de natuur staat open voor de leuke dingen van het leven. Alles om ons heen is groen en de dagen hebben de meeste zonne-uren. Deze ondergaande zon workshop met roofvogels & uilen is een uitkomst voor bedrijven waar het moeilijk is om iedereen overdag en in het weekend bijeen te krijgen.

Avond bedrijfsuitje Winter

Mysterieuze herfstavonden; het wordt steeds donker en de natuur gaat slapen. Alles om ons heen komt tot rust na een zinderende zomer, de dagen worden korter. Zomervogels trekken naar het zuiden en de uilen hebben het rijk alleen. In het donker heersen zij over de natuur. Deze winteravond workshop met roofvogels en voornamelijk uilen is een uitkomst voor bedrijven waar het moeilijk is om iedereen overdag of in het weekend bijeen te krijgen.

Roofvogelshow

Passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de  Valkerij Manege. Door hun kennis zijn ze in staat om zelfs de moeilijkste vogels te trainen. Wilt u dit magische schouwspel van dichtbij ervaren? Kom dan eens langs! Op afspraak kunt u een roofvogeldemonstratie boeken die uniek is in Nederland. Spannend, maar ook zeker educatief.

roofvogelshow

Hoe gaan wij te werk?

Op ongeveer 25 á 30 deelnemers werken er 2 valkeniers met een 12 á 14 tal verschillende roofvogels en/of uilen. Zo wordt een iets grotere groep van bijvoorbeeld 80 deelnemers verzorgd door 6 valkeniers met bijna 40 roofvogels en uilen. Zo garanderen wij dat de deelnemers in alle rust roofvogels en uilen op de hand krijgen en iedereen er zelf ook mee kan gaan vliegen.

Prijs

De omvang van de groep bepaalt de prijs per deelnemer. Een bedrijfsuitje met roofvogels en uilen is al mogelijk vanaf €850 reiskosten inclusief, ongeacht de locatie in Nederland of België. Verder zijn er geen onverwachte kosten achteraf.

Doelgroep

Als grootste valkerij organisatie van de Benelux hebben wij over de afgelopen 8 jaren een klantenkring opgebouwd; bedrijfsleven, overheid en particulieren. Zij boekten ons voor bedrijfsuitjes, relatiebeheer, productpresentaties, vergaderbreaks, personeelsfeesten, opening van een nieuw pand, directieafscheid ed.