Waar en wanneer kan ik reserveren?

Wacht niet te lang met inschrijven. De roofvogel workshops raken erg snel vol. Kunt u één van de aangegeven data niet, kijk dan regelmatig op deze site. We plannen de workshops ongeveer 3 maanden vooruit.

Tip! De kadobon Moonlight met Uilen kunt u ook gebruiken voor de Lazy Summer Afternoon of de Vliegensvlug workshop. Met bijbetaling kunt u ook deelnamen aan de Valkerij Proeverij of de Falconry Experience Day.
Heeft u een bijna verlopen kadobon dan is verlengen soms mogelijk via de uitgever van de bon.

IJs en weder dienende gaat de workshop altijd door. Maar mocht, bij aanvang van de workshop, het weer zodanig slecht zijn dat het voor mens en dier niet te doen is dan nemen wij de vrijheid om iedereen naar huis te sturen. U kunt dan vervolgens een nieuwe datum bij ons inplannen.

Indien u in Nederland wenst deel te nemen klik dan op de NL Agenda

Er is nog plaats op de data hieronder (actueel op – 11 november 2019), tenzij er VOLZET achter staat.

Datum Tijd Locatie Wat?
oktober
vrijdag 4 okt 19:30 – 22:00 uur Kalmthout Moonlight met Uilen  VOLZET
zondag 20 okt 11:00 – 15:00 uur Kalmthout Valkerij Proeverij  VOLZET
november
vrijdag 1 nov 19:30 – 22:00 uur Kalmthout Moonlight met Uilen  VOLZET
zaterdag 16 nov 110:00 – 12:30 uur Castelre Vliegensvlug Roofvogel Workshop
zaterdag 23 nov 11:00 – 15:00 uur Castelre Valkerij Proeverij
december
vrijdag 6 dec 19:30 – 22:00 uur Kalmthout Moonlight met Uilen  VOLZET
zondag 8 dec 11:00 – 15:00 uur Kalmthout Valkerij Proeverij
zaterdag 21 dec 10:00 – 17:30 uur Thorn Limburg NL Falconry Experience Day Kerst Special eten, drinken en zelf aan de gang met roofvogels

Workshops individuele inschrijving voorwaarden

Bij workshops, individuele inschrijving, geldt dat restitutie door annuleren niet mogelijk is. Wel heeft men de mogelijkheid 1 maal te muteren naar een andere datum. Verzetten van de geboekte datum kan vrij van kosten tot 31 dagen voor aanvang van de workshop. Binnen de 31 dagen zijn wij genoodzaakt om ⅓ van het boekingsbedrag in rekening te brengen bij mutaties.

Annuleren
Annuleren kan door contact op te nemen met ons via de e-mail of telefoon. De annuleringskosten bedragen 100% van het voor de boeking (inclusief eventuele speciale verzoeken) verschuldigde bedrag. Er wordt derhalve geen restitutie verleend.

U heeft geen recht op restitutie indien:

  • u door eigen toedoen geen gebruik maakt van uw reservering (waaronder maar niet gelimiteerd tot te laat komen, ziekte, ongeval, transportproblemen, problemen door het weer of het ontbreken van geldige vouchers of kadobonnen)
  • u zelf uw deelname heeft gewijzigd of geannuleerd

Om u tegemoet te komen bieden wij u de mogelijkheid om bij een no-show waaronder bovengenoemde “door eigen toedoen” oorzaken uw boeking om te zetten naar een andere datum. De kosten hiervoor bedragen ⅓ van het totaal boekingsbedrag.